loading

The most technological conference center in Bucharest was launched: NORD Events Center by Globalworth

Universum Events , împreună cu Globalworth lansează proiectul NORD Events Center by Globalworth Astfel, se anunță intrarea în piața de locații de evenimente a celui mai nou și complex centru de conferințe, cu o arhitectură impresionantă și introducând conceptul de TurnKey Solution.

Premiată cu apariția în ”FT 1000 – Europe’s Fastest Growing Companies 2020", de către Financial Times, UNIVERSUM Events este cel mai mare organizator de evenimente corporate din România. În 15 ani de existență, a adus împreună peste 500.000 de participanți, în peste 2000 de evenimente realizate cu succes. De la târguri de tehnologie și real estate, până la teambuilding-uri și conferințe. În toate evenimentele marca UNIVERSUM, se regăsește amprenta filozofiei “event architecture” – originalitate, experiențe memorabile și focus pe rezultate concrete pentru clienți.

Având o experiență de peste 12 ani în zona de large scale events, divizia de Venue Management s-a desprins din Universum Group, cu obiectivul de a dezvolta și opera spații de evenimente gândite de la bun început să acopere toate nevoile unui organizator de evenimente. Noua divizie este un operator specializat în managementul de locații de evenimente, cu obiectivul de a oferi soluții complete, la cheie, pentru toată gama de nevoi a unui organizator specializat.

Încă de la început, Globalworth și UNIVERSUM și-au dorit să creeze un spațiu multifuncțional versatil, care să devină rapid opțiunea primordială pentru organizatorii de evenimente, prin flexibilitatea și rapiditatea prin care spațiul poate fi adaptat oricărei nevoi, indiferent că este vorba despre evenimente corporate, conferințe, congrese, mini festivaluri, petreceri private, gale, târguri sau expoziții. Rezultatul a fost un centru de evenimente unic în România, impozant prin arhitectura recognoscibilă, integrând natural spațiile verzi. Locația cuprinde trei săli moderne, dotate cu echipamente complete: audio, video și lumini de ultimă generație. Aceasta are o capacitate totală de 1440 persoane.

Un record absolut este reprezentat de faptul că Sala SUMMIT beneficiază de 100 mp de LED. Acesta se remarcă prin unicitatea sa, fiind cel mai mare ecran de interior cu instalare fixă din România, precum și cel mai mare proiect de acest fel, marca LG, din Europa, la momentul instalării. Ecranul LED ultra slim, cu o înălțime de 5m și o lățime de 20m, oferă o experiență impresionantă, imersivă și unică, de vizualizare, printr-un pixel pitch de numai 2.50 mm și o luminozitate de de 800 cd/mp. În total, în cele 3 săli ale complexului de evenimente NORD Events Center by Globalworth, sunt instalate ecrane LED fixe în suprafață de 200 mp, astfel devenind cea mai modernă și complet echipată tehnic locație de evenimente din București.

Pentru organizatorii care vor alege NORD, conceptul de Turnkey Solution înseamnă acces la spațiul de evenimente dotat cu tehnologie de ultimă oră, pentru partea de audio, video și lumini, acces rapid la stația de metrou Pipera, spații de pregătire a cateringului și camere tehnice pentru echipe și artiști. Prin această soluție built in, se realizează o optimizare majoră a bugetului și timpului alocat de către client, eliminând un obstacol vital și facilitând focusul pe celelalte elemente importante din eveniment, cum ar fi conținutul și experiența participanților.

Deși aflat încă în perioada de soft launch, NORD Events Center by Globalworth a găzduit o serie impresionantă de evenimente, în cadrul cărora i-au trecut pragul peste 10.000 de vizitatori, dintre care menționăm: Gala Internetics, Vernisajul Vinului Moldovenesc, Târgul Imobiliarium, Conferințe DevTalks și DevCon, precum și un număr semnificativ de conferințe corporate, ale unor multinaționale din zona de Nord a capitalei.

Urmărește NORD Events Center by Globalworth pe social media Facebook & Instagram

ro_RORomanian